Офіційний герб ФК "Підгір'я" Сторожинець (вперше презентований в інтернеті у 2011 році на сайті buksport.cv.ua)
Автор гербу – Токарюк Євген – Авагард чернівецького фан-руху, спеціально для ФК "Підгір'я" Сторожинець.
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=2412Герб виконаний в зелено-білих кольорах з елементами чорного, які є традиційними барвами для футбольного клубу Підгір’я. В центрі герба розміщується щит, на якому зображена ялиця – символ міста Сторожинець, над щитом – корона – також елемент символіки міста над Сіретом. Герб прикрашає вінок з гілок – символ перемоги. У верхній частині емблеми зазначений рік заснування ФК «Підгір’я» - 1946. По середині щита – білим кольором зображена назва клубу – Підгір’я на фоні силуету буковинських Карпат. В нижній частині гербу – м’яч, який обрамляє напис «футбольний клуб».
Герб ФК «Підгір’я» передає історичні і географічні особливості Буковини, як краю, та міста Сторожинець зокрема. Також він є носієм традицій, і продовженням славних сторінок історії клубу, якому скоро виповниться 65 років!

- img_1073652.jpg (17.59 Кб) Переглянуто 22921 разів