Krutyvus написав:1. Гармата нагадує жертву на палі або срібного півника. Вставте ліпше її в шолом - буде виглядати органічно і оригінально - ніби в засаді.
2. Добавте бурелет - намет буде безподібно органічним. Наші теж ходили до Гроба Господнього.
3. Козак органічно виглядав би на мості в пояс. Тоді і крила влізли б красиво - спробуйте!!!
1. Відверто кажучи, не зовсім розумію, яким чином це зробити... Ви маєте наувазі, щоб дуло стирчало з отвору шолома?
2. Дійсно від бурелету я відмовився саме через, те, що не чув про випадки ходіння русичів у Святу землю, ніби традиція не та. Тобто хрестові походи, як правило, були "санкціоновані" Ватиканом. Якщо помиляюсь, то допоможіть, будь-ласка, з інфою. Хоча, з іншої сторони, я погоджуюсь, що у такому випадку і намету немало б бути, але я його додаю, як такий собі фон для герба, щоб він не виглядав надто просто та незавершено. Тому він і не кріпится до шолома.
3. Я теж вважаю, що в пояс було б краще і пробував так, але в такому випадку шабля або обрізається верхньою кромкою щита, або виглядає, як зубочистка.
А вона і так досить дрібна.
ABG написав:Девіз краще давати однаковими літерами (без великих і малих), оскільки тут немає власних назв, які треба виділити.
А ось це зробити простіше.