- грамоту УГТ;
- грамоту ради УГТ;
- грамоту голови УГТ;
- грамоту Я.Дашкевича...
При цьому на конференції можна проголосувати за підібраних номінантів таємним голосуванням і тут же вручити.

ABG написав:У нас десь два чи три роки тому конференція прийняла заснувати дві візнаки УГТ: В.Модзалевського (в галузі генеалогії, просопографії та біографістики) і Г.Нарбута (геральдика, сфрагістика, емблематика, прапорництво). Я підготував проекти статутів нагород, які після внесення поправок затвердила Рада УГТ. Все зависло за проектими, які активно обіцяли підготувати кілька осіб. Довелося вже визначати форму відзнаки самому, але я просив подати проекти накладки круглої форми для обох відзнак - чекаю досі...
Оскільки криза, та й коштів на це зараз немає, то на останній конференції ми це питання попросту відклали до кращих часів.
А щодо грамот, то це простіше, хоча формально таку форму нагороди також має схвалити конференція. Дочекаємося осені.
SVKM de L написав:А чи не має зображень хоча б проектів тих відзнак? Цікаво б було подивитись!
SVKM de L написав:А конкурс ще відкритий? Може, спробувати?..
ABG написав: герби Нарбута й Модзалевського
Lisnychenko написав:Портрети... Не знаю. Не люблю я портретів на знаках. Занадто вже це "по-совєцкому".
SVKM de L написав:А от герб Модзалевського... Наче медаль імені герба "Гербурт".
Повернутись в Справи Українського геральдичного товариства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей