Проект пана Єрмоленка https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... hoto_reply
Krutyvus написав:Проект пана Єрмоленка https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... hoto_reply
SVKM de L написав:1. "заява, у якій зазначаються відомості про автора(ів) ескізу знака ордена, а також інформація про те, що надані на Конкурс ескізи знака ордена не порушують права інтелектуальної власності третіх осіб" - цікаво, яке формулювання вони хочуть бачити? Можливо, хтось може навести приклад такої інформації?
SVKM de L написав:2. "файли з растровим (у форматі jpeg, роздільна здатність не нижче 400 dpi) та векторним (у форматах eps, ai або cdr) зображенням знака ордена, його мініатюри, планки та розетки" - українська нагородна система передбачає використання розеток?
SVKM de L написав:А також, якщо орден шийний, то його мініатюра все одно має бути для носіння на грудях, як я розумію. Яким чином тоді вирахувати лінійні розміри мініатюри?
SVKM de L написав:3. "знак ордена повинен передбачати кріплення до стрічки для носіння знака ордена на грудях або на шиї (на розсуд учасника Конкурсу)" - цікавить думка шановного панства: чи краще зробити цей орден шийним, чи нагрудним?
SVKM de L написав:А це до нашої з паном Миколою розмови. Заспокоїли, направду"Цяцьки" зі стразами не буде...
"знак ордена не повинен потребувати використання для його виготовлення дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів, а також їх імітацій (стразів)"
Mykola Chmyr написав:SVKM de L написав:3. "знак ордена повинен передбачати кріплення до стрічки для носіння знака ордена на грудях або на шиї (на розсуд учасника Конкурсу)" - цікавить думка шановного панства: чи краще зробити цей орден шийним, чи нагрудним?
Як на мене, краще шийний.
По-перше, це підкреслить його статус і особливі обставини заснування.
По-друге, у нас і так багато орденів носять на грудях, треба "розбавити".
SVKM de L написав:Взагалі то я здивований ієрархічним розміщенням нагороди. Його можна було розмістити одразу після ордену Свободи, а краще замінити ним! Бо ця нагорода на честь виборювання справжньої свободи, а не "стразованої"...
SVKM de L написав: Всі шийні українські ордени мають стрічку завширшки 28 мм. Так, це доволі вузька стрічка, проте чи вдвічі ширша - не занадто?
Повернутись в Державні нагороди та відзнаки президента
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей