Партія "Громадянська солідарність"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Партія "Громадянська солідарність"

Повідомлення Oskar » 16 червня 2010, 22:31

Партія Патріотичних Сил України (Нова назва – "Партія Громадянська солідарність")
Опис
Щит: прямокутно-овальний, з золотим пругом. В малиновій главі щита три срібних розширених хрести, в срібному полі щита розширений малиновий хрест. Щитотримачі: Два золотих грифона з блакитними тулубами. Крила золоті; шия блакитна. Личина біла; дзьоб, голова, стрижень хвоста та стволи пер чорні; пера шиї – золоті та чорні (діамантові). Китиця хвоста - золота. Язик та кігті задніх кінцівок малинові; передніх – срібні. Махові пера крил – срібні, підведені чорним. Девізна стрічка: малинова, з девізом золотими літерами: "Честь та праця". Підніжжя: орнаментальна композиція із зеленого листя та грон гілок червоної калини. Ще нижче – напис "Партія патріотичних сил України" – назва Партії.
РОЗПІЗНАВАЛЬНИЙ ЗНАК (ЕМБЛЕМА)
Розширений хрест в українській геральдиці має назви «степового» і «козацького». Розширений хрест (переважно білого або малинового кольору) є основним знаком (християнським православним символом) на прапорах козацьких сотень 17-18 ст. Ця форма хреста є основною для більшості військових нагород, у тому числі Українського Ордена Богдана Хмельницького.
У вигляді малинового хреста (із золотою пругою) він прийнятий як головний символ Збройних Сил, України.
Малиновий колір символізує любов, мужність, сміливість і великодушність; пурпуровий - владу, гідність, славу, шану, міць.
В українських козацьких прапорах 17-18 ст. в рівній мірі використовувалися червоні (малинові) хрести на білому полі і білі на малиновому. На цей день малиновий колір вважається кольором-символом Українського козацтва і Збройних сил України.
Срібне (біле) поле геральдично означає чистоту, надію, правдивість, відвертість.
Малинова глава щита несе ту ж символіку, але в зворотних кольорах. Кількість срібних хрестів в главі символізують три моральні ознаки діяльності Партії, а саме: ПАТРІОТИЗМ, МУЖНІСТЬ, САМОВІДДАНІСТЬ.
Геральдичний образ щитотримачів – грифонів - символізує швидкість, поєднану з силою. Він поєднує властивості лева - царя звірів та орла - царя птахів. Йому притаманні також прозорливість та пильність.
Золотий (жовтий) колір фігури наділяє грифона геральдичними властивостями золота: могутністю, шляхетністю, постійністю, справедливістю, милосердям та заможністю. Поєднання з блакитним кольором, який в геральдиці символізує чесність, вірність та бездоганність, надає щитотримачам емблеми сполучення національних кольорів.
Малиновий колір девізної стрічки використано як суто козацький, військовий. Листя і кетяги (грони) червоної калини, що утворюють підніжжя емблеми, також є одним з виняткових національних символів.
Прапор: тканина білого кольору прямокутної форми розміром 1800x1000 міліметрів з обрамленням золотистою бахромою. У центрі прапору розташовано розпізнавальний знак (емблему) Партії: Щит: прямокутно-овальний, з золотим пругом.
В малиновій главі щита три срібних розширених (козацьких, степових, волинських) хрести, які символізують три моральні ознаки діяльності Партії, а саме: ПАТРІОТИЗМ, МУЖНІСТЬ, САМОВІДДАНІСТЬ,
В срібному полі щита розширений малиновий хрест (християнський православний символ).
Щитотримачі: Два золотих грифона з блакитними тулубами. Крила золоті; шия блакитна. Личина біла; дзьоб, голова, стрижень хвоста та стволи пер чорні; пера шиї – золоті та чорні (діамантові). Китиця хвоста - золота. Язик та кігті задніх кінцівок малинові; передніх – срібні. Махові пера крил – срібні, підведені чорним. Девізна стрічка: малинова, з девізом золотими літерами "Честь та праця". Підніжжя: орнаментальна композиція із зеленого листя та грон гілок червоної калини. Ще нижче – напис " Партія патріотичних сил України" – назва Партії.
По периметру прапору розташовані дві стрічки – малинового (зовнішня) та золотого (внутрішня) кольору. Малиновий колір вважається кольором-символом Українського козацтва і Збройних сил України, а золотий колір символізує властивості золота: могутність, знатність, постійність, справедливість та милосердя."
(http://www.minjust.gov.ua/0/28451)

PatrSyly1.jpg
PatrSyly1.jpg (24.39 Кб) Переглянуто 6375 разів
PatrSyly2.jpg
PatrSyly2.jpg (17.1 Кб) Переглянуто 6375 разів
ппсу.jpg
значок
ппсу.jpg (22 Кб) Переглянуто 4770 разів
Аватар користувача
Oskar
 
Повідомлення: 1152
З нами з: 21 грудня 2009, 15:54

Re: Партія "Громадянська солідарність"

Повідомлення ABG » 07 листопада 2012, 18:15

У 2006 р. партію очолив Віктор Палій - колишній начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Hrom_sol.jpg
Hrom_sol.jpg (8.86 Кб) Переглянуто 5732 разів

ГС.jpg
ГС.jpg (18.56 Кб) Переглянуто 5160 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей