Народна партія

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Народна партія

Повідомлення ABG » 19 червня 2010, 12:20

Народна партія
Заснована: 1996-12-05
Історія Народної Партії починається з 5 грудня 1996 року, коли на Установчому з’їзді було проголошено про утворення Аграрної партії України. Про „аграріїв” як потужну політичну силу почали говорити після VI з‘їзду партії, який проходив у два етапи в червні-липні 2004 року. На ньому Головою було обрано Володимира Литвина – народного депутата України, Голову Верховної Ради України.
Виступаючи на цьому форумі новобраний лідер зазначив: ”Загальнонародна спрямованість партії вимагає відповідного уточнення чи доповнення її назви – Народна аграрна партія України. Вже сама ця назва глибше й об’ємніше розкриє її ідеологічне обличчя та розведе обрії розвитку...Якщо ми мислимо на перспективу, а не збираємося жити тільки сьогоденням та спрощеними виробничими уявленнями про призначення партії, треба наважитися на такий крок”. Тож рішенням делегатів з’їзду партія отримала нову назву – Народна аграрна партія України.
Втім, і ця нова назва більше вказувала на вузьку сільськогосподарську спеціалізацію і суттєво обмежувала вихід партії на загальнодержавний рівень. Тому й вона проіснувала трохи більше, ніж півроку. Але цього разу необхідність остаточної зміни назви диктувалася не лише потребою розширення сфери політичної діяльності. Роль Володимира Литвина, а з ним і фракції НАПУ в парламенті під час „помаранчевої революції” змусили говорити багатьох про народження якісно нової політичної сили.
VII позачерговий з‘їзд партії, який відбувся 11 лютого 2005 року, не лише прийняв рішення про зміну назви, але й для багатьох спостерігачів став актом остаточного оформлення політичної сили під назвою Народна Партія. Виступаючи на з’їзді, Володимир Литвин чітко означив роль партії в політичному житті України як центристської, об’єднуючої сили.
(http://poli.in.ua/ua/party/5)
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Народна партія

Повідомлення ABG » 19 червня 2010, 14:00

Старі емблеми Аграрної партії: viewtopic.php?f=35&t=29#p1826
Символи Народної партії нижче.
Приєднані файли
NarPartiya.gif
NarPartiya.gif (4.35 Кб) Переглянуто 6109 разів
NarP2.jpg
NarP2.jpg (12.3 Кб) Переглянуто 6109 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей