Політична партія "Справжня Україна"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Політична партія "Справжня Україна"

Повідомлення Oskar » 14 червня 2010, 09:25

Всеукраїнська партія трудящих
Зареєстрована 11.06.1997, свідоцтво № 868.
Опис символіки
Прапор Всеукраїнської партії трудящих є символ об’єднання всіх членів ВПТ на платформі ідей лейборизму з метою політичної боротьби за соціальні та економічні права людей найманої праці України. Прапор Всеукраїнської партії трудящих являє собою двостороннє прямокутне полотнище розміром 1000 мм на 1500 мм, або із співвідношенням ширини Прапора до його довжини як 2 : 3.
Полотнище Прапора складається з трьох кольорових сегментів:
верхнього сегмента блакитного кольору шириною 500 мм;
нижнього сегмента жовтого кольору шириною 500 мм;
центрального сегмента білого кольору діаметром 580 мм в круглій його частині.
Сегменти полотнища Прапора розділені між собою темно-синьою смужкою шириною 20 мм. У центрі сегмента білого кольору полотнища Прапора на відстані 570 мм від краю полотнища розміщений центр кольорового зображення Розпізнавального знака Всеукраїнської партії трудящих діаметром 500 мм. Полотнище Прапора кріпиться зі сторони сегмента білого кольору на древку із наконечником. Кольорове зображення зворотної сторони полотнища Прапора є точною копією кольорового зображення лицевої сторони полотнища Прапора за принципом дзеркального відображення.
Кольори полотнища Прапора ВПТ, його пропорції та всі зображення на ньому, незалежно від розміру Прапора, повинні в точності відповідати кольоровому, затвердженому зображенню Прапора ВПТ.
Розпізнавальний знак Всеукраїнської партії трудящих складається із закомпонованих в коло стилізованого зображення соняшника, як символу селянина, або того, хто працює на землі, та зубчастої шестірні, як символу робітника, або того, хто працює в промисловості. Ці символи об’єднує абревіатура назви партії – ВПТ. Також по зовнішньому обводі кола знак доповнює надпис повної назви партії – ВСЕУКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ ТРУДЯЩИХ. Зображення соняшника розміщується у верхній частині Розпізнавального знака і являє собою стилізований соняшник синьо-жовтого кольору, вписаний у півколо. Пелюстки соняшника зображені жовтим кольором і обрамлені синім контуром. Зернятка соняшника зображені у вигляді жовтих ліній сітчастої структури на синьому фоні.
Зображення шестірні розміщується у нижній частині Розпізнавального знака і являє собою стилізовану шестірню синьо-жовтого кольору, вписану в півколо. Зубчики шестірні зображені жовтим кольором і обрамлені синім контуром. Зображення соняшника і шестірні зі сторони центру знака обрамлені горизонтальними паралельними лініями синього кольору, між якими закомпоновані три великі букви синього кольору абревіатури назви партії: ВПТ, синього кольору. З лівої і правої сторони від надпису ВПТ розміщуються дві крапки синього кольору, які композиційно акцентують увагу на головний надпис знака • ВПТ •. На зовнішньому обводі кола Розпізнавального знака шрифтом однієї висоти букв виписана повна назва партії – ВСЕУКРАЇНСЬКА ПАРТІЯ ТРУДЯЩИХ синього кольору. При цьому, слово ВСЕУКРАЇНСЬКА розміщене у верхній частині кола над зображенням соняшника, а слова: ПАРТІЯ ТРУДЯЩИХ, розміщені в нижній частині кола під зображенням шестірні. Кольори зображення Розпізнавального знака ВПТ, його пропорції, незалежно від їх розмірів, завжди повинні в точності відповідати затвердженому зразку (ескізу) Розпізнавального знака ВПТ.
Приєднані файли
VTP1.jpg
VTP1.jpg (14.77 Кб) Переглянуто 6099 разів
VTP2.jpg
VTP2.jpg (14.15 Кб) Переглянуто 6099 разів
Аватар користувача
Oskar
 
Повідомлення: 1152
З нами з: 21 грудня 2009, 15:54

Re: Всеукраїнська партія трудящих

Повідомлення ABG » 31 травня 2014, 10:43

Нова назва:
Політична партія «Справжня Україна»
Київ, бул. Дружби Народів, б. 5
Якібчук Мирослав Ілліч

Наказ Укрдержреєстру від 03.06.2013 № 346.
Взяти до відома інформацію про зміни до статуту та програми Всеукраїнської партії трудящих. У зв’язку зі зміною назви з Всеукраїнська партія трудящих на Політична партія «Справжня Україна» видати нове свідоцтво про реєстрацію.
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей