Відомчі відзнаки Державного казначейства України

Відзнаки, медалі та почесні звання

Відомчі відзнаки Державного казначейства України

Повідомлення ABG » 27 грудня 2015, 16:39

Давніша відзнака:

МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВО УКРАЇНИ

Н А К А З
09.04.2008 N 121

Про символіку Державного казначейства України

Відповідно до Положення про Державне казначейство України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2005 N 1232 ( 1232-2005-п ), та рішення Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України "Про символіку Державного казначейства України Міністерства фінансів України" від 02.04.2008 N 19-04/пр16, Н А К А З У Ю:

1. Заснувати емблему і прапор Державного казначейства України Міністерства фінансів України ( va121506-08 ) та відзнаку Державного казначейства України Міністерства фінансів України - нагрудного знаку "Почесний працівник".

2. Затвердити:
- опис та малюнок емблеми Державного казначейства України Міністерства фінансів України ( va121506-08 ) (додатки 1 і 2);
- опис та малюнок прапора Державного казначейства України Міністерства фінансів України (додатки 3 і 4);
- опис та малюнок відзнаки Державного казначейства України Міністерства фінансів України - нагрудного знаку "Почесний працівник" (додатки 5 і 6);
- порядок використання емблеми і прапора Державного казначейства України Міністерства фінансів України (додаток 7);
- положення про відзнаки Державного казначейства України Міністерства фінансів України - нагрудного знаку "Почесний працівник" (додаток 8).

3. Управлінню організації діловодства (Ливун С.В.) довести цей наказ до відома Головних управлінь Державного казначейства України у областях, містах Києві та Севастополі.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова Т. Слюз


почДКУ.jpg
почДКУ.jpg (37.78 Кб) Переглянуто 5563 разів

Додаток 8
до наказу Державного
казначейства України
09.04.2008 N 121

ПОЛОЖЕННЯ про відзнаку Державного казначейства України Міністерства фінансів України - нагрудного знаку "Почесний працівник"

Відомча відзнака Державного казначейства України Міністерства фінансів України - нагрудний знак "Почесний працівник" (далі - нагрудний знак "Почесний працівник") встановлюється відповідно статті 146 Кодексу законів про працю України ( 322-08 ), Указу Президента України "Про відомчі заохочувальні відзнаки" від 18.11.96 N 1094/96 ( 1094/96 ) (зі змінами), Указу Президента України "Про Примірне положення про відомчі заохочувальні відзнаки" від 13.02.97 N 134/97 ( 134/97 ) (зі змінами).
Нагрудним знаком "Почесний працівник" нагороджуються працівники Державного казначейства України та його територіальних органів за особистий вагомий внесок у розвиток фінансової системи України, зразкове виконання службових обов'язків та високий професіоналізм. Стаж роботи в органах Державного казначейства України, як правило, не повинен бути менший ніж 5 років.
Висунення кандидатур здійснюється гласно, у трудовому колективі, де працює особа, яку представляють до заохочення.
Подання про нагородження передається в колегію Державного казначейства України для розгляду і прийняття рішення.
В окремих випадках, за рішенням голови Державного казначейства України, нагрудним знаком "Почесний працівник" можуть нагороджуватися ветерани Державного казначейства України, працівники інших установ та організацій за вагомий внесок у розвиток та розбудову Державного казначейства України.
Про нагородження нагрудним знаком "Почесний працівник" видається наказ голови Державного казначейства України.
Нагрудний знак "Почесний працівник", посвідчення за підписом голови Державного казначейства України та мініатюра нагрудного знаку "Почесний працівник" вручаються в урочистій обстановці головою Державного казначейства України або одним із заступників, керівником територіального органу Державного казначейства України та приурочується до загальнодержавних свят, галузевих професійних свят, ювілейних дат працівників та за особисті досягнення у роботі.
У трудовій книжці особи, яка нагороджується, робиться відповідний запис із зазначенням дати і номера наказу про нагородження.
Про вручення нагрудного знаку "Почесний працівник" складається протокол, який зберігається у справах Управління персоналу Державного казначейства України.
Діловодство з питань нагородження нагрудним знаком "Почесний працівник" здійснює Управління персоналу Державного казначейства України.
Нагрудний знак "Почесний працівник" носиться з правого боку грудей і розміщується нижче знаків державних нагород України. Замість нагрудного знаку "Почесний працівник" особа, нагороджена такою відзнакою, може носити мініатюру нагрудного знаку "Почесний працівник".
Втрачений нагрудний знак "Почесний працівник" та мініатюра до неї повторно не видаються.

Заступник Голови Т. Грицун

http://www.uazakon.com/documents/date_b9/pg_gwgbsu.htm
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відомчі відзнаки Державного казначейства України

Повідомлення ABG » 02 квітня 2021, 23:18

Див. також "Відомчі відзнаки Державної казначейської служби України" (з 2013 р.):
viewtopic.php?f=43&t=3374
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Відомчі нагороди та відзнаки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей