ABG написав:За неофіційними даними медалей має бути лише ... 4 тисячі.
Зате колекціонерам буде радість!

ABG написав:За неофіційними даними медалей має бути лише ... 4 тисячі.
Львовянин написав:Хто першим заслуговує на нагороду - так це наш голова, Андрій Богданович Гречило. От його і треба подавати на нагородження.
Mykola Chmyr написав:Ну-ну. І сам Андрій Богданович потім подання на себе підпише і печаткою товариства засвідчить?
Львовянин написав:Микола Васильович, я дуже дякую, але, мені здається, щодо мене не треба. Хай це все залишиться "донецьким" пацанам.
Царенко написав:Шановні колеги! Вочевидь, є сенс встановити певні хронологічні рамки - щоб нам потім не сказали, що "...а Ви спізнилися!" На мою думку, варто підготувати всі необхідні документи не пізніше, умовно кажучи, 15 липня. Зважте на двоступеневість обробку подання (місцеві адміністрації+ Комісія з державних нагород).
ABG написав:Царенко написав:Шановні колеги! Вочевидь, є сенс встановити певні хронологічні рамки - щоб нам потім не сказали, що "...а Ви спізнилися!" На мою думку, варто підготувати всі необхідні документи не пізніше, умовно кажучи, 15 липня. Зважте на двоступеневість обробку подання (місцеві адміністрації+ Комісія з державних нагород).
Дійсно, прохання до 15 липня надіслати заповнені нагородні листи. Хто бажає, може робити самовисунення. Однаково – ми робимо експеримент.
Прохання лише потім признатися тих, хто отримає медаль.![]()
Бо великий за обсягом указ про нагородження можуть на президентському сайті й не опублікувати.
Повернутись в Державні нагороди та відзнаки президента
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей