Mykola Chmyr написав:Мені б Вашу впевненість...
У нас іншого виходу нема, як брати справу до своїх рук. Якщо не ми, тоді невігласи.
Mykola Chmyr написав:Що орган потрібний - жодних сумнівів немає.
То що нам всім, членам УГТ, заважає саме тепер спільно досягти бажаного результату? [Згадайте, що написав Мустафа Наєм на своїй сторінці: "Ну, добре, хто прямо зараз готовий піти на Майдан? Лайки не враховуються."] Давайте візьмемося за справу реально. Всі члени товариства. До осені дуже мало часу!
Mykola Chmyr написав:Але державна машина влаштована так, що фаховість, на жаль, далеко не єдине, що потрібно.
Це ознака того, що вся наша система загнила. Але це ж ви згадали про революцію. Ось вам і є чудова нагода поміняти те, що належить до сфери наших інтересів. Або ми і далі пастимемо задніх, або тепер перетворимося на Геральдичну сотню

і вже до осені наелектризуємо ситуацію. Тоді й парламент буде вже новий.
Mykola Chmyr написав:Призначення АБГ поза конкурсом? Обома руками "за"! Однак хто ж це дозволить, якщо конкурс на посади держслужби передбачений законодавством? В противному випадку не уникнути звинувачень в корупції...
Я ще раз кажу: якщо ми зараз візьмемося за справу серйозно, то до осені зможемо виставляти свої вимоги, наполягати на власних кадрах в тому числі.
Mykola Chmyr написав:От взяти людей, які нині займаються нашими питаннями в Адміністрації. Доробок мають, прямо скажемо, скромний. Те, що роблять на посадах - просто жах. Тільки призначили чомусь саме їх, а не більш підготовлених людей. Значить, хтось впливовий допоміг.
Як я і писав вище: загнила система. Це - ще одна підстава братися до спільної справи.
Mykola Chmyr написав:Не віриться, що ситуація прямо зараз радикально зміниться. Хто має "вихід" на оточення ПОП, той і буде, якщо тільки УГТ не розвине зараз кипучу діяльність.
Якщо зараз у цій темі нас стане більше, до кінця тижня ми випрацюємо чіткий алгоритм, визначимо конкретних людей, які візьмутьь на себе вирішення визначених завдань, то справа буде нашою.
То де ви, геральдичні сотники? Справа створення Української геральдичної служби і призначення Державного герольда України до кінця ц.р. нікого не цікавить?